En global forretningsforbindelse

Telefoni & Netværk

Erhverstelefoni

Få strømlinet virksomhedens telefoni

Hos MWAzone er vi glade for at kunne tilbyde telefoni fra to forskellige samarbejdspartnere. Det giver en bedre mulighed for at finde den rigtige telefoniløsning til dig og din virksomhed.

Hvad er den rette telefoni for Jer?

uni-tel

uni-tel

Fremtidens telefoni til virksomheder ligger hos uni-tel. Selskabet har udviklet en yderst stabil platform kaldet One-Connect. Med denne platform får din virksomhed en intelligent IT-løsning, der kan intregreres med andre af virksomhedens systemer som f.eks. Microsoft Teams. Derudover er One-Connect den optimale platform, hvis du nemt vil tilpasse den enkelte medarbejders behov. One-Connect findes også som mobil- og tablet applikation, som gør det nemt at være i tæt kontakt med kunderne 24/7 og hvor som helst.

Flexfone

Flexfone er en telefoniløsning til erhvervslivet. MWAzone er authoriseret forhandler af Flexfone produktet, og kan derfor tilbyde et optimeret og effektivt system til at kommunikere med kunder og internt i virksomheden – både til browser og mobil. Deruover har virksomheden mulighed for at integrere med Microsoft Exchange, så medarbejdere bedre kan se, hvem der er ledige, hvis man ikke er på kontoret.

Flexfone

ADSL abonnement

Betingelser

Når du køber bredbånd gennem MWAzone, er der visse betingelser, som vores teleafdeling, MWAtalk, udsteder. ADSL står for Asymmetric Digital Subscriber Line og er den form for internet forbindelse, som de fleste anvender.

Virksomhedens netværk sørger vi for.

Med MWzones netværksløsning er I sikret sikker og stabil drift. Vi sørger for den tekniske del, så I fortsat kan koncentrere Jer om Jeres forretningen. Vi har forståelse for, at hver virksomhed har brug for hver sin skræddersyet løsning, når det kommer til netværket. Derfor er MWAzone stolte af at kunne tilbyde sådan løsning til vores kunder.

Forbind virksomhedens netværk og telefoni

Hvad enten I har brug for hurtigt at komme i kontakt med kunderne uanset lokalitet, eller I skal have optimeret Jeres netværksforbindelser, står MWAzone klar til at hjælpe Jer på vej.

Konsulent og rådgiver inden for IT tjenester og Cloud services.

Bredgade 55, 8340 Malling